Executive coaching

  • Wat betekenen alle veranderingen die op u afkomen voor u als leider, bent u toekomstbestendig?
  • Bent u nog in staat om dicht bij uzelf te blijven, bij uw drijfveren en waarden in deze steeds sneller veranderende maatschappij?
  • Neemt de hectiek van alle dag alle tijd in beslag en ontneemt het u de ruimte om te denken over zaken die u direct aangaan?

Het is soms “lonely” aan de top. Dat weet ik uit eigen ervaring. Dan is iemand die u een heldere spiegel voorhoud en een eerlijk klankbord biedt goud waard.

Executive coaching is onmisbaar voor leiders en bestuurders in bedrijven en organisaties. Het helpt u om uw persoonlijke kracht nog verder te ontdekken en te versterken. Of het nu gaat om de juiste keuzes maken in een continu veranderende omgeving, doorgroeien in uw rol, krachtig staan als leider of het durven loslaten en vertrouwen geven aan collega’s. Een gesprekspartner kan uw toetssteen zijn en net dat verschil maken, die een twijfel tot een overtuiging en besluit verandert. Vanuit mijn ervaring als directeur van complexe organisaties en ondernemer ben ik in staat te reflecteren en mee te denken. Graag ben ik uw vertrouwde gesprekspartner om uw inzichten te vergroten. Zodanig dat het u en uw organisatie verder helpt.

Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Bij een match kunnen we eventueel direct daarna aan de slag.