Wie is Gerrie?

“Een opgewekte, levenslustige, enthousiaste vrouw die met haar krachtige persoonlijkheid en humor mensen weet te inspireren en te verbinden”. Mijn sterke intu├»tie, empathie en netwerktalent maakt mij een mensenmens, echte verbinder die altijd samenwerkingsgericht is. Met mijn analytisch vermogen en brede blik weet ik snel wat er in de organisatie speelt en nodig is.

In de afgelopen 30 jaar heb ik veel ervaring opgedaan als leider en later ook als coach. Ik heb altijd gewerkt in een complexe politiek bestuurlijke omgeving, in organisaties waar veel veranderingen plaatsvonden. Deze omgeving heeft mij een goed gevoel voor de bestuurlijke verhoudingen en inzicht in de verschillende belangen bijgebracht. Het heeft mij mijn flexibiliteit en veerkracht doen ontdekken. Ook ontdekte ik dat je in alle hectiek vooral loyaal moet blijven aan wie jij zelf bent.

Ik ben weliswaar bouwkundig ingenieur maar ik heb mij vooral ontwikkeld als bouwer van gezonde organisaties. Mijn passie is het tot bloei brengen van mensen en daarmee ook de organisatie.

Het is mijn overtuiging dat echt Leiderschap van binnenuit komt. Het is een kunst en geen kunstje. Het gaat om authenticiteit. Dat betekent dat je de moed hebt in de spiegel te kijken en de confrontatie met jezelf durft aan te gaan, durft los te laten en verantwoordelijkheid kunt geven en nemen.